2 kampe spilles i KBL i denne uge inden der holdes en lille pause i KBL på grund af FIBA`s landsholdsvindue. I pausen skal damelandsholdes spille mod Montenegro på udebane den 12. februar og kravet er en sejr såfremt holdet fortsat skal have chancen for at kvalificere sig til EM. Dog er der en anden forudsætning der skal være opfyldt før at drømmen kan gå i opfyldelse. Montenegro skal tabe deres kamp den 9. februar mod Østrig. Vinder Montenegro kampen er mødet med Danmark helt uden betydning.

Men det spidser til i KBL hvor de fleste hold kun har hver 4 kampe tilbage i spille i grundspillet, så derfor står der i vigtige point på spil i de 2 kampe i denne her uge.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud på ugens kampe i KBL:

SISU – BMS Herlev den 2. februar 2023 kl. 20:00 i Gentoftehallen

En meget vigtig kamp for hjemmeholdet hvor der vel nærmest er tale om vind eller forsvind hvis de vil med i slutspillet. 

Gæsterne fra BMS Herlev har måske fokus på pokalfinalen og dette kan få betydning for kampens udfald.

Jeg tror dog at det bliver en tæt kamp og med SISU´s som en lille favorit, da et nederlag som sagt kan være tæt på at sæsonen er slut.

AKS Falcon – BK Amager den 3. februar 2023 kl. 20:00 i Bülowsvejhallen

Hjemmeholdet kan med en sejr endegyldigt sikre sig 1. pladsen i grundspillet mens BK Amager har rigtig meget at spille for da de lige nu ligger og kæmper med Aabyhøj IF om 3. pladsen i grundspillet. Begge hold vil uden tvivl gerne undgå at slutte på 1. pladsen som med 99,9% sikkerhed betyder en semifinale serie mod netop AKS Falcon.

Amager har tabt 4 kampe på stribe i KBL + pokalsemifinalen mod Høbas, så holdet virker noget såret nu og mon ikke at de ser frem mod landsholdspausen, så man kan komme tilbage på ret køl igen. 

Der er ingen tvivl om at AKS vinder denne kamp og det bliver med mindst 10 point.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *