KBL bliver ved med at levere overraskelser. Netop som man troede at de 4 hold der skulle med i slutspillet var ved at blive fundet, så vinder SISU ude over BMS Herlev og holder fortsat liv i deres drøm om slutspillet. Og nu spidser det til hvor holdende fra 2-5 pladser alle har store chancer for at komme i det forjættede land.

Lørdags spilles rundens 2 kampe – og måske ligger der 2 overraskelser og venter igen.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud på weekendens 2 kampe i KBL:

BMS Herlev – BK Amager lørdag den 14. januar kl. 14:00 i Herlevhallen

Gæsterne fra Amager fik et stort nederlag på næsten 30 point til topholdet fra AKS Falcon i midtuge kampen og må derfor komme såret til dagens kamp i Herlevhallen.

Begge hold ligger side om side i tabellen på en delt 2. plads med 10 point (BKA har dog spillet én kamp mere) så kampen er ekstrem vigtig for begge hold om at nå netop 2. pladsen i grundspillet. Det er 3. gang de mødes i denne sæson og de 2 forrige kampe har været meget tætte. Hjemmeholdet BMS Herlev vandt kamp 1 med 7 point med tabte kamp 2 med 3. point.

BMS Herlev havde hjemvendte Karoline Lundin med i deres nederlag mod SISU i midtugen. Så selvom det var en forstærkning af holdet gav det altså ikke sejr mod SISU.

Kampen bliver tæt og kan gå begge veje. Det hele ender med en sejr efter omkamp til et af holdene.

Aabyhøj IF – AKS Falcon den 14. januar kl.  14:00 i Aabyhallen

På papiret ligner det en klar sejr til AKS, men de grønne fra Aaby har vist stigende form og har vundet de seneste 3 kampe i KBL.

Gæsterne fra AKS har ikke tabt en kamp i denne sæson endnu, men det kunne godt blive lørdag eftermiddag hvis holdet ikke kan mønstre stærkeste opstilling. Aaby er sultne efter den 4. sejr i træk og kan med en sejr for alvor true både BK Amager og BMS Herlev i kampen om 2. pladsen i grundspillet.

Fornuften siger sikker sejr til AKS Falcon – men kommer det til at gå sådan?

Efter lørdags 2 kampe holder KBL en lille pause på grund af semifinaler i pokalturneringen som spilles den 21. og 22. januar med følgende program.

  • 21. januar kl. 15:30 Høbas – BK Amager i Hørsholmhallen
  • 22. januar kl. 14.00 AKS Falcon – BMS Herlev i Bülowsvejhallen

Vinderen af de 2 kampe mødes i pokalfinalen som spilles den 12. marts i Gentoftehallen.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *