Kun 2 kampe mangler at blive spillet i 2022 inden de 5 hold går på en velfortjent juleferie.

Ellers var resultaterne sidste uges kampe , nok overraskende for de fleste da både Aabyhøj IF og SISU leverede et par store sejre. Det det bekræfter vel bare at alle kampe i grundspillet i KBL er vigtige og er man ikke klar til kamp, ja så kan alle hold slå alle. 

Aabyhøj IF startede søndagen med at slå BMS Herlev efter omkamp med 80-77 og senere på dagen slog SISU, BK Amager med 77-76. Dermed er kampen om den 4. og sidste slutspilsplads stadigvæk intakt og gør lørdagens kamp mellem BMS Herlev og SISU ekstra interessant.

I løbet af ugen har der også være spillet kvartfinaler i landspokalturneringen. BMS Herlev vandt stort over Viby IF fra 1. division mens BK Amager fik revanche mod SISU og derved også er klar til næste runde.

Den sidste pokalkvartfinale mellem Høbas og Aabyhøj IF spilles onsdag den 21. december kl. 19:00 i Hørsholmhallen.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud på weekendens 2 kampe i KBL:

BMS Herlev – SISU lørdag den 17. december kl. 14:00 i UCC-Hallen

En meget vigtig kamp for begge hold. SISU kan nemlig med en sejr for alvor få kontakt med hjemmeholdet i tabellen som pt ligger på 3. pladsen med 8 point men SISU er på 4. pladsen med 4 point. En sejr til BMS Herlev vil igen betyder at holdet ligger solidt på 3. pladsen.

Man må formode at SISU kommer til UCC-hallen sprudlende af energi uanset at man tabte klar til BK Amager i onsdagens pokalkamp. Holdet har spillet bedre og bedre i deres senest kampe, så det er langt fra umuligt at de kan vinde kampe.  BMS må til gengæld løbe på banen men vilje og energi til at vinde kampen og derved skabe et stort hul ned til 4. pladsen i tabellen.

Jeg tror det bliver tæt, tættere end de fleste nok vil spå. Sejren bliver på under 7 point til – ja det er et godt spørgsmål – jeg ved det ikke.

BK Amager – Aabyhøj IF lørdag den 17. december kl. 14.30 i Amagerhallen

Gæsterne fra Aabyhøj må møde op i Amagerhallen med masser af selvtillid efter sejren over BMS Herlev. Holdet er endvidere blive forstærket de seneste på uger, da både Ida Mark Krogh og Sophie Tindal Wich er at finde i den grønne trøje igen.

Hjemmeholdet fra Amager er forhåbentligt allerede kommet op på hesten igen efter søndagens nederlag til SISU, med sejren i onsdag i pokalturneringen. BKA pustes dog kraftigt af BMS Herlev i jagten på 2. pladsen i grundspillet, så holdet har ikke råd til at sætte point til i dagens opgør.

Det tror jeg heller ikke de gør – men hvis de overraskende resultater også kommer i denne weekend, ja så kan det godt være i denne her kamp vi får en overraskelse.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *