Efter sidste weekends 2 kampe hvor SISU vandt over Aabyhøj IF og AKS Falcon slog BMS – Herlev er der igen 2 kampe på menuen i den kommende weekend + 1 pokalkamp.

Lodtrækningen til landspokalturneringen flaskedes nemlig således at:

  • Viby IF (vinder af divisionpokal Vest) – BMS Herlev (spilles 10. december)
  • BK Amager – SISU spilles (14. december)
  • Høbas (vinder af divisionspokal Øst) – Aabyhøj IF (ikke fastlagt endnu)

AKS Falcon er oversidder og træder først ind i semifinalerunden. Så 3 af de 5 hold fra KBL skal både i ilden i denne weekend og samtidigt have fokus på pokalturneringen – måske det kan give nogle overraskelser i weekendens kampe. Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud.

Aabyhøj IF – BMS Herlev søndag den 11. december kl. 14:00 i Aabyhallen

Gæsterne fra BMS Herlev tabte sidste uges topkamp til AKS Falcon med 64-57 hvor holdet må spille uden Mariam Hannoun på grund af en skade. Og Mariam er blevet klar til at spille søndagens kamp vides ikke.

Hjemmeholdet fra Aaby tabte i Aabyhallen den vigtige bundkamp mod SISU og rykkede med nederlaget ned på 5. pladsen i tabellen. En plads der lige netop ikke giver en billet til slutspillet. Aaby skal tilbage på hesten igen men om hesten er klar til BMS Herlev er et godt spørgsmål.

Det interessante ved dagens opgør er at BMS Herlev spiller pokalkamp mod Viby Basketball lørdag kl. 16:00 og overnatter herefter i Aarhus. Men kan en pokalkamp mindre end 24 timer før KBL-kampen mod Aabyhøj IF sætte sine spor.

Jeg forudser derfor en kamp der kan blive mere tæt en forventet, men tror alligevel at gæsterne fra København snupper deres 2. sejr på 2 dage Aarhus.

SISU – BK Amager søndag den 11.. december kl. 16.00 i Gentoftehallen

Hjemmeholdet fik med sejren i Aabyhøj sæsonens første point på kontoen og forhåbentligt har de 2 point givet hold mere vind i sejlene. Gæsterne fra Amager var oversidder i sidste runde og kommer med helt friske ben til dagens kamp.

Et andet interessant perspektiv i dagens kamp er også at netop de 2 hold har trukket hinanden i pokalturneringen hvor de mødes den 14. december i Amagerhallen. Vil det få betydning for dagens kamp? Det tror jeg faktisk godt at det kunne. Vinderen af pokalkampen skal nemlig møde vinderen af kampen Høbas – Aabyhøj IF i semifinalen og det kunne godt være guleroden til at holde lidt igen i KBL-kampen om søndagen for at være endnu mere klar til pokalkampen3 dage senere. 

Med det i tankerne forventer jeg en tæt kamp i Gentoftehallen hvor SISU godt kan tage sæsonens 2. sejr.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *