Igen i denne spillerunde er der 3 kampe på menuen. Søndag spilles der 2 kampe og onsdag i næste uge afvikles den sidste kamp inden KBL på landsholdspause i lid mere end 14 dage.

Det ligner 2 tætte kampe og endnu en sejr til topholdet AKS Falcon. Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud.

Aabyhøj IF – BK Amager søndag den 13. november kl. 14:00 i Aabyhallen

Aabyhøj IF klarede sig godt i den forgangne weekend hvor holdet spillede både lørdag og søndag hvor det blev til et nederlag mod BMS Herlev på bare 1 point mens kampen mod AKS Falcon gav et forventet nederlag.

Nu er holdet på tilbage på hjemmebanen i Aabyhallen hvor BK Amager kommer på besøg. Gæsterne besejrede SISU klart i sidste runde og ligner det hold der skal kampe med BMS Herlev om 2. pladsen i grundspillet.

Dette gør også at gæsterne er favorit til at vinde opgøret men de grønne fra Aadalen er begyndt at vise tænder og kamp med en sejr i dagens kamp få kontakt med BK Amager om 3. pladsen i grundspillet. 

Hvis BK Amager spiller op til det niveau vi kender så vinder de kampen med omkring 10 point.

SISU – AKS Falcon søndag den 13. november kl. 16.00 i Gentoftehallen

Top mod bund, mere klart kan det ikke siges. Gæsterne fra Frederiksberg har vundet alle sine 6 kampe som de har spillet indtil nu og SISU tabt alle sine 5 spillet kampe.

Gæsterne er ramt af mange skader for tiden hvilket har betydet at spillertruppen er blevet udvidet med Alma Gandrup og Live Speidel Hjort fra klubbens U19-hold. Det kan blive SISU chance i en kamp hvor AKS på papiret må være klare favoritter.

Jeg tror dog ikke at SISU kan slå mestrene uanset hvor mange skadet spillere de måtte have og AKS får sæsonens 7 sejr og cruiser dermed videre mod 1. pladsen i grundspillet. Sejren bliver på mindst 10 point.

BK Amager – BMS Herlev onsdag den 16. november kl. 19:15 i Amagerhallen

En direkte kamp op 2. pladsen i grundspillet. Hjemmeholdet fra BMS Herlev kan med en sejr for alvorlig ligge afstand til BK Amager, mens en udebanesejr igen vil gøre kampen om 2. pladsen åben igen. 

BMS Herlev vandt i sidste spillerunde en kneben sejr og Aabyhøj IF men skal det blive til en sejr i dagens kamp skal niveauet og intensiteten i vejret for ellers snupper BK Amager sejren.

Det bliver en meget tæt kamp som måske først afgøres i de sidste par minutter. Begge hold har store chancer for at vinde kampen så buddet må være at et af holdene vinder med maks. 5 point.

Efter landsholdspausen er der først kampe i KBL igen den 3. december. 

Har du ikke allerede sikret dig din billet til Kvindelandsholdets EM-kamp mod Montenegro den 24. november i Gentoftehallen kan du nå det endnu. Du finder link til billetsalget her

En sejr mod Montenegro vil give Danmark et kampe rygstød inden kampe 3 dage senere mod Østrig på udebane. Så der er altid mulig grund til at møde op i Gentoftehallen og støtte pigerne i deres kamp for at komme med til EM-slutrunden som spilles fra den 15-25. juni 2023 i Slovenien og Israel.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *