Kun 1 kamp spilles i denne uge i KBL men til gengæld er der tale om nr. 1 mod nr. 2. 

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer med sit bud på ugens kamp:

AKS Falcon – BK Amager søndag den 20. februar kl. 15:00 i Bülowsvejhallen

AKS Falcon fik i holdets senest kamp et overraskende nederlag til BMS Herlev på 74-72 mens BK Amager slog SISU sikkert med 23 point.

Der er 3. gang at de 2 hold mødes i grundspillet og begge gange har AKS vundet med henholdsvis 2 og 1 point. Hvis BK Amager skal gøre sig håb om at vinde grundserien så skal kampen søndag eftermiddag vindes. Bliver det til et nederlag er der ingen tvivl om at hjemmeholdet vil vinde grundspillet og derved får de fordele der er med sejren i slutspillet.

AKS er i mine øjne favorit til at vinde kampen, men det bliver spændende at se om nederlaget til BMS Herlev blot var en enlig svale eller om holdet allerede nu skæver til pokalfinalen mod netop BMS Herlev den 6. marts.

Hvis BK Amager skal vinde kampe så skal både Ena Viso og Rikke Fabricius holde deres pointgennemsnit. Begge spillere ligger lunt til på topscorerlisten i KBL hvor de snitter henholdsvis 15,1 og 14,9 point pr. kamp og samtidigt skal de håbe at hjemmeholdets Emilie Hesseldal scorer mindre end hun plejer. Emilie er nemlig nr. 3 på topscorerlisten i KBL med 18,5 point pr. kamp.

Jeg tror det bliver tæt og det bliver en lavt scorende kamp hjemmeholdet med 5-8 point. Men mød selv op i Büllen på søndag og se om jeg tager fejl.

Og husk så lige at den 6. marts er der pokalfinale i Gentoftehallen. Har du ikke allerede købt din billet til kampen så klik her.

 

  

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.