2 kampe spilles i denne uge i KBL og kampen onsdag er en forpremiere på Pokalfinalen mellem BMS Herlev og AKS Falcon. 

Efter at AKS Falcon havde indløst billet til pokalfinalen ved sidste i januar måned at besejre Aabyhøj IF, så indløste BMS Herlev sin billet ved at vinde semifinalen over SISU i lørdags med cifrene 71-65. Pokalfinalen spilles den 6. marts i Gentoftehallen hvor der udover pokalfinalen som starter kl. 15:30, også vil være U9-U13 pigefestival og U15-Old Girls 3×3 turnering. Du kan sikre dig din billet til kampen her.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer med sit bud på ugens kampe:

BMS Herlev  – AKS Falcon onsdag den 9. februar kl. 18:00 i Herlevhallen

BMS Herlev fik en meget vigtig sejr i holdets seneste kamp da man vandt på udebane over Aabyhøj IF. Sejren gav luft i kampen om den 4. og sidste slutspilsplads hvor det ser ud til at Aabyhøj IF bliver sorteper.

AKS Falcon var oversidder i sidste runde og holdet sidder sikkert på 1. pladsen i grundspillet. Jeg tror at BMS Herlev kommer ud til kampen for at vise at AKS Falcon ikke skal være for sikker på at løbe med pokaltitlen. Men der kan sagtens gå taktik fordi begge hold gemmer krudtet til pokalfinalen. Bliver det en taktisk kamp tror jeg at der er til hjemmeholdets fordel, men uanset hvad så er AKS Falcon favorit og de vinder også deres 11 kamp i træk. Men det bliver tættere en man tror så og sejren vil lyde på omkring 10-15 point,

SISU – Aabyhøj IF torsdag den 10. februar kl. 18:30 i Gentoftehallen

Vil nederlaget til BMS Herlev i pokalsemifinalen have sat sine spor i Gentofteholdet eller har de allerede rejst sig velvidende at en sejr og Aabyhøj IF kan være stærkt medvirkende til at holdet kommer i slutspillet. Jeg tror det sidste.

Gæsterne fra Aabyhøj er pisket til at vinde kampen hvis de vil med i slutspillet i stedet for SISU. Så de har alt at vinde men det bliver svært. Jeg tror at SISU anført af KBL`s topscorer Asta Blauenfeldt bliver en for stor mundfuld for Caroline Wich og hele Aabyholdet. Så det ender med en sikker sejr til SUSU på mindst 15 point.  

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.