4 kamp på menukortet i denne uge i KBL hvor grundserien for alvor er gået ind i sin afgørende fase. 

Topkampen i søndags mellem AKS Falcon og BK Amager gav sejr til hjemmeholdet på 56-46 og meget skal gå galt hvis ikke AKS bliver finder af grundserien. Mest bemærkelsesværdigt fra kampen var at BK Amager`s forsvar fik holdt Emelie Hesseldal på bare 2 point, men alligevel  var det ikke nok til at tage sejren med hjem. 

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer med sit bud på ugens kampe hvor Aabyhøj IF, BK Amager og BMS Herlev hver skal spille 2 kampe:

Aabyhøj IF – AKS Falcon onsdag den 23. februar kl. 19:00 i Aabyhallen

AKS Falcon cruiser sikkert mod 1. pladsen i grundserien mens hjemmeholdet snart skal have nogle point på kontoen for at holde liv i slutspilsdrømmene.

AKS er i mine øjne klar favorit til at vinde kampen, men spørgsmålet er om AKS allerede nu er begyndt at tænke på pokalfinalen den 6. marts mod BMS Herlev eller vælger holdet at spare nogle spillere i opgøret. Det kan blive Aabyhøjs chance, men meget andet skal flaske sig for de grønne.

BK Amager – BMS Herlev onsdag den 23. februar kl. 19:30 i Amagerhallen

Dette kan blive en meget tæt kamp og kan gå begge veje. Hjemmeholdet skal rejse sig efter søndagens nederlag til AKS Falcon mens BMS Herlev vil gøre alt for at få en sejr og 2 meget vigtige point som kan sende holdet væk fra 4. pladsen i grundspillet.

Spørgsmålet er bare om gæsterne allerede nu har fokus på pokalfinalen mod AKS Falcon den 6. marts eller om holdet kan holde fokus i Amagerhallen. 

BMS Herlev – Aabyhøj IF lørdag den 26. februar kl. 14:00 i UCC Hallen

Hvis BMS Herlev har vundet over BK Amager i onsdagens opgør så kommer holdet sikkert blæsende ud til kampen mod De Grønne og rider videre på bølgen. Selvom BMS Herlev kommer med et nederlag fra Amagerhallen så tror jeg at de vinder over Aabyhøj alligevel. For en sejr vil nok betyde at slutspilspladsen er sikret.

Hvis Aabyhøj skal med i slutspillet, så skal kampen vindes. Derfor må gæsterne komme ud til kampen og kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne.

Kampen bliver tæt tror jeg, men det er op til Aabyhøj at vise at man forsat skal regne med dem i kampen om slutspilspladserne.

SISU – BK Amager søndag den 27. februar kl. 16:00 i Gentoftehallen

Sidst de 2 hold mødtes vandt BK Amager med 80-57 men det bliver tættere denne gang. Hjemmeholdet kæmper med BMS Herlev om 3. pladsen i grundspillet som er meget vigtig, i det man så med stor sandsynlighed slipper for at spille semifinaler mod AKS Falcon.

Hvem vinder så? Det er et rigtigt godt spørgsmål som jeg ikke kan svare på. Men det bliver tæt og sejren vil lyde på 5-10 point til et af holdene.

Og husk så lige at den 6. marts er der pokalfinale i Gentoftehallen. Har du ikke allerede købt din billet til kampen så klik her.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.