Runde 2 i sæsonen blev afviklet den 2. oktober og gav 2 hjemmesejre. På hjemmebanen i Aabyhallen vandt Aabyhøj IF over mestrene fra BMS Herlev med 75-67 (se stats her) og BK Amager fik en sejr over SISU i en kamp hvor der blev scoret rigtig mange point, da sejren til sidste blev på 102-81 (se stats her).

I runde 3 er Aabyhøj IF oversidder, så der er lagt op til 2 klassiske københavneropgør som afvikles onsdag og torsdag i denne uge. BMS Herlev får besøg af SISU og AKS Falcon møder BK Amager i et tidligt topopgør. Senere på ugen lørdag og søndag afvikles runde 4.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sit bud på de 2 kampe som spilles onsdag og torsdag

Onsdag den 13. oktober kl. 18:00 BMS Herlev – SISU i Herlevhallen

Der er 2 hold der endnu ikke har smagt sejrens sødme der mødes onsdag aften i Herlevhallen. Hjemmeholdets amerikanske spiller Brittney Thibeaux afventer forsat sin spilletilladelse og derved stiger SISU`s chancer for en sejr kraftigt. SISU scorede hele 82 point i holdets seneste kamp mod BK Amager som også var holdets først i denne sæson, men lukkede til gengæld 101 point ind. Kan SISU score ligeså mange point igen og lukke ned i forsvaret så kan sæsonens 2 første point være en realitet.

BMS Herlev var senest i Aarhus for at møde Aabyhøj IF og hvor det blev til et nederlag på 8 point. Skal hjemmeholdet sejr så skal forsvaret have fat i Asta Blauenfeldt der scorede 24 point senest. Gør de det og spilletilladelsen på plads for Brittnye Thibeaux kan sejren tippe over til BMS Herlev.

Turnovers kan også blive en vigtig faktor i kampen idet begge hold snitter omkring 20 af disse pr. kamp. Så det hold der formår at nedbringe antallet har endnu et trumfkort i hånden når der der kigges på scoringstavlen efter de 4 x 10 minutter.

Torsdag den 14. oktober kl. 20:00 AKS Falcon – BK Amager i Bülowsvejhallen

Selvom vi kun er ganske kort ind i sæsonen, så kan kampe torsdag aften i Bülowsvejhallen vel godt kaldes et top-opgør. Der er nok ingen tvivl om at begge hold kommer til at ligge i den sjove ende af tabellen gennem hele sæsonen og begge holds kamp indtil videre gør også at pilen peger i den retning.

Jeg tror at kampen bliver meget tæt men med et lille + til hjemmeholdet som vil få god støtte at de mange tilskuer der burde dukke op til opgøret. Man skal dog ikke afskrive BK Amager som senest scorede 101 point med SISU. Scorer gæsterne så mange point igen, så er der ingen tvivl om at de vil vinde kampen. BK Amager har også mange spillere der kan score, senest kom 5 spillere over 10 point i kampen mod SISU, hvor Rikke Fabricius førte an med 25 point, så AKS Falcon skal være klar i forsvaret.

Hjemmeholdet har kun spillet en kamp indtil videre og det gav en sikkert sejr på 18 point over Aabyhøj IF hvor man endda var uden profilen Gritt Ryder. Emelie Hesseldal var også stærk under kurven hvor det samlet blev til 17 rebounds (11 forsvar- og 6 angrebsrebounds), så en anden kamp i kampen må væres duellen mellem netop Emilie Hesseldal fra hjemmeholdet og Rikke Fabricius fra BK Amager som snitter 9 rebounds pr. kamp.

God fornøjelse ønskes til alle – også dig på tilskuerpladserneRecommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.