Onsdag og torsdag blev runde 3 afviklet med 2 meget tætte kampe. I onsdagens opgør mellem BMS Herlev og SISU trak gæsterne fra Gentofte det længste strå ved at vinde kampen med 82-79 (se stats her) efter omkamp.

Torsdagens store opgør mellem AKS Falcon og BK Amager bød også på et tæt kamp som også kunne være endt i omkamp. AKS vandt med 72-70 (se stats her) efter at gæsterne fra Amager i de døende sekunder brændte en 2-point skud for omkamp.

I runde 4 er BMS Herlev oversidder, så der er lagt op til 2 opgør mellem top-4 holdene fra den aktuelle stilling idet holdet fra Herlev er det eneste uden point på kontoen.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sit bud på de 2 kampe som spilles lørdag og søndag.

Lørdag den 16. oktober kl. 14:30 BK Amager – Aabyhøj IF i Amagerhallen

BK Amager var meget tæt på at vinde over AKS Falcon i torsdagens kamp og man må formode at holdet er sultne efter at smage sejrens sødme igen mod et Aabyhøj hold der sad over i runde 3.

Hjemmeholdets profil Ena Viso scorede 17 point i torsdagens nederlag men hele 8 spillere kom på scoringstavlen. Kan BKA spille så bredt igen og få så mange spillere til at bidrage med point så skal Aabyhøj være klar på at spille hårdt for ikke at BKA kommer til at score rigtig mange point i kampen. Og selvom BKA spiler hurtigt så formår de fortsat at minimere antallet af turnovers. Kun 13 stykker blev det til mod AKS vidner om at holdet har nogle boldsikre guards som hellere holder på bolde end at foretage risikable afleveringer.

Hvis Aabyhøj IF skal levere en overraskelse i Amagerhallen, så skal holdet spille forsvar i alle 40 minutter. Alene i 2. og 3. periode scorede BKA nemlig henholdsvis 26 og 23 point mod AKS. Og i Aaby´s kamp mod netop AKS Falcon i sæsonpremieren den 26. september blev et kun til 49 point.

Det kan blive en tæt kamp men kan Aabyhøj IF ikke holde BK Amager scoringsprocenter nede så løbet hjemmeholdet med sejren.

Søndag den 17. oktober kl. 16:00 SISU – AKS Falcon i Gentoftehallen

SISU må have tanket selvtillid efter sejren over BMS Herlev, men om der tanket så meget op at holdet også kan slå AKS Falcon er et godt spørgsmål.

Hvis det skal lykkes så skal et af holdets store profiler Asta Vadum Blauenfeldt levere varen. Hjemmeholdets unge “veteran” er hot for tiden og har i holdets 2 første kampe scoret henholdsvis 24 point mod BK Amager og 27 point mod BMS Herlev og er dermed den mest scorende spiller i KBL lige nu.

Gæster fra AKS Falcon har naturligvis også tanket selvtillid efter torsdagens kamp mod BK Amager. Specielt i 1. periode spillede AKS med højt niveau hvilket også gav en føring på 24-11 efter de første 10 minutter. AKS har fået flere af deres skadede spillere med igen, idet både Nikoline Sandbäck og Gritt Ryder sæsondebuterede i torsdagens kamp.

Umiddelbart ligner det et sejr til gæsterne fra AKS Falcon og deres mange profiler, men SISU er et hold man ikke skal undervurdere i denne sæson. Det bliver tæt, for jeg tror at SISU´s trænerduo Susie Heede-Andersen og Ole John Nielsen har et par es i ærmet.

God fornøjelse ønskes til alle – også dig på tilskuerpladserneRecommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.