Med BMS Herlevs sejr på 57-49 over Aabyhøj IF og BK Amagers klare sejr på 26 point, 59-85  over SISU har alle 5 hold i årets KBL nu været i kamp.

I denne og næste weekend spilles 2 x 2 kampe og da  Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann er på ferie i næste uge indeholder Ugens kampe derfor bud på alle 4 kampe.

BK Amager  – Aabyhøj IF lørdag den 1. oktober kl. 17:15 i Amagerhallen

BK Amager går ind til sin 3. kamp i sæsonen mens gæsterne fra Aabyhøj IF skal spille sin 2. kampe. 

Hjemmeholdet BK Amager er startet med et knebet nederlag til mestrene fra AKS Falcon og en klar sejr over SISU og derfor er hjemmeholdet klar favorit. Aabyhøj indledte sin sæson med et nederlag til BMS Herlev på 8 point.

Hvis BK Amager bare spiller op til samme niveau som de er startet sæsonen med så vinder de kampen med mindst 18 point.

AKS – SISU søndag den 2. oktober kl. 16:30 i Bülowsvejhallen

AKS var oversidder og har således ikke været i kamp siden sæsonen blev skudt i gang den 17. september hvor man vandt et tæt kamp mod BK Amager med 1 point.

Gæsterne fra SISU skal også i gang med sin 2. kamp fordi holdet var oversidder i 1. rundt. Men der må være grund til panderynker hos coach-teamet Susie og Ole John efter nederlaget i søndags til BK Amager med hele 26 point. Det vil kræve en helt anden indsats af Gentofte-pigerne hvis de skal have de 2 point med hjem fra Frederiksberg.

AKS er storfavorit i denne kamp og de indfrier også forventningerne i mine øjne over vinder en sikker sejr på minimum 15 point.

BMS Herlev – BK Amager lørdag den 8. oktober kl. 14:00 i Herlevhallen

Hvis det er gået som jeg prædikede så kommer gæsterne fra BK Amager med en klar sejr over Aabyhøj IF i trøjetasken til dagens kamp og holdet rider derfor videre på den fine sæsonstart de har fået.

BMS Herlev har været uden kamp i 14 dage efter holdet slog Aabyhøj IF på udebane og skal for første gang i denne sæson spille på hjemmebane.

Om hjemmebanen er nok til at drille BK Amager er det store spørgsmål. Gæsterne virker nemlig til at være lidt længere fremme i deres sæsonforberedelser og det bliver også afgørende i dagens kamp.

BK Amager stormer videre mod toppen af KBL og vinder kampen med 10 point.

Aabyhøj IF – AKS Falcon lørdag den 8. oktober kl. 14:00 i Aabyhallen

Den sidste af de 4 kampe foregår i Aabyhallen for mestrene fra AKS Falcon skal forsøge at få sin 3. sejr i lige så mange kampe (altså hvis den den 2. oktober har vundet over SISU).

Hjemmeholdet leder stadigvæk efter sine 2 første point, som lige nu synes langt væk fra det unge hold. Mestrene fra AKS vil være en for stor mundfuld og vil tage de 2 point med hjem til København efter en sejr på 10-20 point.

Efter de 2 kampe den 8. oktober er der små 14 dages pause i KBL på grund af efterårsferien. 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *