Efter en kort pause på grund af efterårsferien er KBL tilbage for fuld styrke med 2 kampe på søndag. Lige efter frokost er der topopgør i Bülowsvejhallen hvor BK Amager kommer på besøg og lige efter eftermiddagskaffen skal BMS Herlev en tur til Gentoftehallen.

Det ligner 2 meget tætte kampe og Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud.

AKS Falcon – BK Amager søndag den 23. oktober kl. 13:00 i Bülowsvejhallen

Søndagen startet med et topopgør hvor gæsterne skal tilbage på sporet efter nederlag til BMS Herlev i holdets seneste kamp med 79-72. Mestrene fra AKS er forsat ubesejret i denne sæson og ligner et hold der godt kunne gå hele vejen i grundspillet uden af sætte point til.

I Amagers nederlag til BMS Herlev fik holdet kun 7 spillere på scoringstavlen og 6 af disse stod for 70 af de 72 point som holdet fik i hele kampen. Hvis holdet skal slå AKS så skal spillerne fra bænken bidrage med flere point for AKS har for vane at holde sine modstandere på på omkring 70 point og jeg tror ikke at point slugerne fra BKA får tid og plads til at lave ligeså mange point som de gjorde mod BMS Herlev. Dertil er forsvaret fra AKS alt for stærkt.

Det er anden gang at de 2 hold mødes i grundspillet og den første kampe endte med en 1-points sejr til AKS Falcon. Hjemmeholdet tager sejren og er også ubesejret efter denne her kamp for de vinder kampen med mindst 10 point.

SISU – BMS Herlev søndag den 23. oktober kl. 16:00 i Gentoftehallen

De 2 hold mødes for første gang i denne her sæson, da deres kamp mod hinanden fra 1. runde blev udsat til et senere tidspunkt på sæsonen.

Hjemmeholdet fra SISU har ikke været i kampe siden 2. oktober men BMS Herlev i deres sidste kamp slog BK Amager med 79-72 efter blandt andet 21 point af Ellen Iversen og 19 point af Mariam Hannoun.

BMS Herlev har ikke tabt i denne her sæson endnu mens SISU ikke har smagt sejrens sødme. Det skal dog bemærkes at begge hold kun har spillet 2 kampe.

SISU har brug for en sejr for at hold trit med topholdene i KBL men BMS Herlev med en sejr kan lægge klar afstand til bunden af KBL. Jeg tror det bliver tæt men min pil peger mod gæsterne som drager tilbage til Herlev med en kneben sejr på 5 point.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *