Med weekendens pokalfinale, hvor Høbas foran 1000 tilskuere i Gentoftehallen tog pokaltitlen med en sejr på 82-74 over BMS Herlev, er grundspillet i KBL nu meget tæt på sin afslutning. 

Kun 2 kampe mangler at blive spillet og specielt i tirsdagens kampe mellem BK Amager og BMS Herlev er der noget på spil. Resultatet af kampen afgør nemlig hvem der skal spille mod hvem i de 2 semifinaleserier som indleder slutspillet.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud på ugens kampe i KBL:

BK Amager – BMS Herlev tirsdag 14. marts 2023 kl. 19:15 i Amagerhallen

Gæsterne fra BMS Herlev må komme til Amagerhallen med dybt bøjet hoveder efter nederlaget i pokalfinalen og det kan meget vel have stor betydning for slutresultatet af kampen. Endvidere har holdet ikke noget at spille for og vil måske spare nogle spillere inden det går løs i slutspillet.

For BK Amager gælder der nemlig noget helt andet. Holdet kan med en sejr bytte plads med Aabyhøj IF i slutstillingen i grundspillet og skal så møde netop dagens modstander BMS Herlev i sin semifinaleserie og slipper derfor for AKS Falcon. 

Alene det må være motivation nok for BKA og jeg tror derfor at det er nok til at tage sejren og derved 3. pladsen i grundspillet.

AKS Falcon – SISU tirsdag 16. marts 2023 kl. 18:15 i Valbyhallen

En kamp hvor ingen af holdene har noget at spille for. AKS er sikker på at vinde grundspillet og SISU har allerede spillet færdig for sæsonen og ender på den plads efter grundspillet som netop ikke giver adgang til slutspillet.

AKS kan fokusere på slutspillet og de ved allerede når de løbet på banen i torsdagens kamp hvem de skal spille mod i semifinale. Så måske sparer de også nogle spiller og kan samtidigt bruge kampen til at træne nogle taktiske tiltag for slutspillet.

Jeg tror at SISU vil komme ud til kampen og give al den gas de har og vise at selvom de ikke kom med i slutspillet så kan man godt spille lige om med mestrene fra AKS Falcon.

Det ligger dog allerede fast uanset ugens resultatet af AKS Falcon og BMS Herlev starter på hjemmebane i semifinale 1. AKS spiller den 21. marts 2023 og BMS Herlev spiller den 22. marts uanset hvem deres modstandere bliver.

Den komplette semifinaleprogram vil kunne ses her på siden i løbet af ugen.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *