2 runder resterer der i grundspillet og allerede nu ligger det klart, efter weekendens resultater, hvilke 4 hold der skal kæmpe om DM-guldet. Da SISU søndag eftermiddag tabte til AKS Falcon samtidig med at Aabyhøj IF besejrede BK Amager dagen forinden, blev det en kendsgerning at uanset resultatet af de sidste 4 kampe i grundspillet, at SISU ikke har mulighed for at kvalificere sig til slutspillet.

På lørdag spilles der 2 kampe og for Aabyhøj IF der møder SISU på hjemmebane står der meget på spil. Den anden kamp mellem AKS Falcon og BMS Herlev har kun kosmetisk betydning i forhold til slutstillingen i grundspillet.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud på ugens kampe i KBL:

Aabyhøj IF – SISU lørdag den 4. marts 2023 kl. 14:00 i Aabyhallen

SISU kommer til Aarhus uden at have noget at spille for og det kan meget vel have indflydelse på holdets motivation til kampen. Hjemmeholdet Aabyhøj IF kæmper side om side med BK Amager om hvem der slutter nr. 3 eller 4 i grundspillet. En sejr til Aaby vil gøre at holdet går forbi BK Amager i tabellen og vil slutte på 3. pladsen i grundspillet såfremt Amagerkanerne taber deres sidste kamp mod BMS Herlev den 14. marts.

Alene dette må gøre at Aaby kommer til kampen topmotiveret og vinder derfor kampen forholdsvis sikkert.

AKS Falcon – BMS Herlev den 4. marts 2023 kl. 14:00 i Bülowsvejhallen

En kamp hvor ingen af holdene har noget at spille for. AKS er sikker på at vinde grundspillet og BMS Herlev er sikker på at slutte på 2. pladsen.

Gæsterne kommer til kampen velvidende at pokalfinalen mod Høbas banker kraftigere og kraftigere på døren og mon ikke at holdet har mere fokus på at hive pokaltitlen hjem end at slå AKS i en ligegyldig kamp. 

Så med dette i tankerne er jeg sikker på at AKS hiver en sejr hjem i en kamp der ikke vil gå over i historiebøgerne – for jeg tror også at bege hold vil hvile nogle af deres stamspillere for at undgå unødig slitage inden slutspillet starter.

Har du ikke fået købt din billet til pokalfinalen den 12. marts 2023 kl. 16:00 i Gentoftehallen så kan du nå det endnu. Du finder link til køb af billetter her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *