Grundspillet i KBL nærmer sig sin afslutning og efter weekendens 2 kampe er resterer der kun 2 runder (4 kampe) før vi har fundet de 4 hold der har kvalificeret sig til semifinalerne hvor nr. 1 efter grundspillet møder nr. 4 og nr. 2. møder nr. 3 i bedst á 3 kampe. Terminen for 1. semifinale er den 21. og 22. marts.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud på ugens kampe i KBL:

Aabyhøj IF lørdag den 25. februar 2023 kl. 14:00 i Aabyhallen

En utrolig vigtig kamp for begge hold. Hjemmeholdet fra Aaby kan med 99,9 sikkerhed sikre sig en slutspilsplads med en sejr. BK Amager kan med en sejr ikke slutte dårligere end nr. 3 i grundspillet, så der er meget på spil for dem.

Aabyhøj IF tabte i den forgangne weekend begge sine kampe mod henholdsvis BMS Herlev og AKS Falcon, så måske er holdet nede i et lille formdyk efter en lang periode med lutter sejre.

Jeg tror det bliver en tæt kamp som nok først afgøres sent i 4. periode. Og hvem vinder så kampen – jeg aner det simpelthen ikke.

SISU – AKS Falcon den 26. februar 2023 kl. 17:00 i Gentoftehallen

SISU skal vinde mindst 2 af sine 3 sidste kampe for fortsat at have chancen for at komme med i slutspillet. Bliver det til et nederlag til topholdet fra AKS og har Aabyhøj IF slået BK Amager i lørdagens kamp kan sidste års sølvvindere fra Gentofte ikke længere komme med i slutspillet. Så vi vil se et SISU hold der giver alt hvad de har.

AKS har allerede vundet grundspillet og kan derfor slippe gaspedalen lidt – men hvor meget vil de gøre det. Det er jo vigtigt være klar til at peake når semifinalerne starter i slutningen af marts.

Jeg tror at AKS vinder kampen med 10-15 point og gøre det endnu mere svært for SISU at komme med i slutspillet.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *