Grundserien nærmere sig sin afslutning og de sidste 4 kampe spilles i løbet af de næste 7 dage. Herefter starter slutspillet med semifinaler for de 4 øverste hold i tabellen.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer med sit bud på de 4 kampe, hvor der ikke står ret meget på spil.

AKS Falcon –  BMS Herlev fredag den 18. marts kl. 18.30 i Bülowsvejhallen

En gentagelse af pokalfinalen hvor hjemmeholdet vandt stort. AKS har allerede vundet grundserien og har intet at spille for. Det har gæsterne for BMS Herlev derimod. Holdet skal vinde for ikke at blive nr. 4 i grundserien som betyder en semifinaleserie mod netop AKS Falcon.

Gæsterne har meldt ud i løbet af ugen at Bianca Richter Braikia har fået en skade i knæet og er derved færdig for sæson.

AKS Falcon vinder denne kamp selvom de hviler et par spillere eller tre  spørgsmålet er bare hvor meget de vinder med. 

SISU – Aabyhøj IF søndag den 20. marts kl. 16.00 i Gentoftehallen

Igen en kamp hvor der måske ikke er noget på spil. Dette afhænger af om BMS Herlev har vundet over AKS Falcon fredag aften. Har de det kan SISU med en sejr over Aabyhøj sikre sig 3. pladsen i grundspillet. 

Men uanset resultatet af fredagens kamp så vinder SISU denne her kamp. Motivation og udsigten til en semifinaleserie mod BK Amager gør hele forskellen og er med til at sejren bliver på mindst 15 point.

BK Amager – AKS Falcon tirsdag den 22. marts kl. 19:30 i Amagerhallen

Topkamp mellem grundspillet nr. 1 og 2, men igen en kamp uden sportslig betydning. For begge hold gælder det om at undgå skader inden semifinalerne starter og lur mig ikke om begge hold sparer nogle af deres profiler og lade de spillere der normalt ikke får så meget spilletid, spille rigtig meget.

Så det er et åben opgør, som kan gå begge veje.

SISU – BMS Herlev torsdag den 24. marts kl. 20:00 i Gentoftehallen

Årets sidste kamp i grundspillet bliver en kamp hvor begge hold skal undgå skader og sikkert også hviler en del spillere.

Som jeg tror at resultater af de øvrige kampe er kampen helt uden sportslig betydning da SISU slutter på 3. pladsen og BMS Herlev på 4. pladsen i grundspillet.

Hjemmebane gør forskellen i denne her kamp så SISU løber med sejren.

I semifinalerne spiller nr. 1 fra slutstillingen i grundspillet mod nr. 4 og nr. 2 spiller mod nr. 3.  Der spilles bedst á 3 kampe og terminerne er:

  • Kamp 1 29-30. marts
  • Kamp 2 2-3. april
  • Kamp 3 6-7. april (evt.)

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.