2 kamp spilles onsdag og fredag i denne uge i KBL inden det på søndag går løs med pokalfinalen.

Resultaterne i den forgange uge gav som ventet sejre til BMS Herlev og BK Amager og kigger på i den aktuelle stilling ser det ud som om at Aabyhøj IF får svært ved at nå slutspillet nu.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer med sit bud på ugens kampe:

BMS Herlev – SISU onsdag den 2. marts kl. 19:00 på Rosenlundsskolen

Et meget åbent opgør hvor resultatet kan være stærkt medvirkende til at afgøre hvem der ender som nr. 3 eller 4 efter grundspillet.

Det store spørgsmål i denne kamp er om hjemmeholdet har 100% fokus på søndagens pokalfinale mod AKS Falcon og vil spare nogle af holdets profiler. SISU skal vinde kampen hvis de vil snuppe 3. pladsen i grundspillet og det tror jeg kan blive afgørende før kampens resultat.

Jeg tror at SISU kommer ud til kampen 100% klar og med hjemmeholdets fokus andetsteds så vinder de også kampen med mindst 5 point.

Aabyhøj IF – BK Amager fredag den 4. marts kl. 19:00 i Aabyhallen

Hjemmeholdet skal vinde for at have noget at spille for i resten af grundspillet og det er ikke engang sikkert hvis SISU har besejret BMS Herlev i onsdagens kamp.

Gæsterne fra BK Amager ligger lunt i svinget og har allerede sikret sig 2. pladsen i grundspillet. Hvis dette bliver en sovepude for BK Amager så har Aaby en chance, men jeg tror det ikke. 

Gæsterne er favoritter og vinder også denne kamp. Og måske giver de debut til den tidligere Aabyhøj-spiller Enna Pehadzic. Aabyhøj alligevel. For en sejr vil nok betyde at slutspilspladsen er sikret.

Og husk så lige at søndag den 6. marts kl. 15:30 er der pokalfinale i Gentoftehallen. Har du ikke allerede købt din billet til kampen mellem BMS Herlev og AKS Falcon så klik her.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.