Præsentationen af de 5 hold i Kvindebasketligaen fortsætter og denne gang sættes der fokus på BK Amager.

Holdet skuffede mod slutningen af sidste sæson og gik fra hvad der lignede en sikker finaleplads til at tabe kampen om bronzemedaljerne til Aabyhøj IF – en træner skifte midt i sæsonen var nok heller ikke den bedste medicin.

Til denne sæson har BK Amager også valgt at skifte ud på trænerbænken. Jesper Johansen er fortid og man har hentet Eleni Kafantari og James Young fra SISU i stedet for. Også Mogens Tygesen også blevet tilknyttet holdet som assisterende coach. På spillersiden er der også skiftet lidt ud. BK Amager indleder sæsonen uden en udenlandsk spiller men til gengæld er der hentet et par profiler ind. Ida Tryggedsson er kommet til fra BMS Herlev Wolfpack og Celine Schiffer der tidligere har spillet i dameligaen skiftet fra Værløse Blue Hawks og endelig er en af klubbens egne unge profiler Clara Frederiksen kommet retur efter et par år på Stenhus Basket College.

Profilerne hos BK Amager der har et hold meget meget rutine vil helt sikkert være anfører Ena Viso, Ida Tryggedsson, Emelie Fogelstrøm og Rikke Fabricius.

Om sig selv siger BK Amager følgende:
Forventning og målsætning: BK Amagers mål for sæsonen er resultatmæssigt at være konkurrencedygtig kandidat til både pokalturneringen og Mesterskabet. Derudover har BK Amager en målsætning om, at de unge spillere i træningstruppen udvikles, så de tilegner sig kompetencer til at kunne spille i Kvindebasketligaen.

Hvad kan tilskuerne forvente i kampene i KBL: BK Amagers tilskuere kan forvente et hold, der kæmper til det sidste i hver kamp og spiller kvindebasketball af høj kvalitet, og fremfor alt kan publikum se, at spillerne nyder at spille kamp. Holdet sætter stor pris på hjemmepublikummets opbakning til hver kamp.

BK Amager indleder sæson lørdag den 25. september kl. 16:00 hvor holdet hjemme i Amagerhallen får besøg af mestrene fra BMS Herlev. Dernæst følger en hjemmekamp den 2. oktober mod SISU. Første gang holdet får fremmed gulv under fødderne er den 14. oktober når de møder AKS Falcon i Bülowsvejhallen.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.