Præsentationen af de 5 hold i Kvindebasketligaen fortsætter og denne gang sættes der fokus på Aabyhøj IF.

Holdet fik en godkendt 2020/21 sæson der sluttede med en sejr over BK Amager i sæsonens sidste kamp og derved gik bronzen til de Grønne fra Aaby. Som alle de øvrige hold har Aabyhøj IF også skiftet ud på trænerbænken op til denne sæson. Sidste års træner Susanne Bay er trådt et trin ned af stigen og skal nu træne hold i 1. division. Ny mand i trænerstolen er Jakob Hjorth Jørgensen som sammen med Sophie Wich og Enna Pehadzid som skal forsøge at veksle bronzemedaljerne til en højere placering i år.

Holdet har sagt farvel til et par spillere heriblandt Malene Lind Pedersen der er taget på College og Nikoline Sandbäck der er skiftet til AKS Falcon. Men alligevel besidder holdet, på trods af en gennemsnitsalder på 21,64 år, alligevel en del rutine da mange af spillere på holdet har fået debut i landets bedste række i en tidlig alder.

Den norske spiller Signe Kyrkjebø er kommet til fra Viby IF og ses som en klar profil sammen med den erfarne landsholdscenter Caroline Wich. Også combo guarden Camilla Christiansen forvente en stor sæson.

Om sig selv siger Aabyhøj IF følgende:
Forventning og målsætning: Har en forventning om at konkurrere mod alle hold, selvom mange sikkert vil tilskrive holdet en underdog rolle.

Hvad kan tilskuerne forvente i kampene i KBL: Forhåbentlig et hårdt kæmpende hold, hvor nye profiler træder ind på scenen efter college-afgang af flere bærende kræfter.

Aabyhøj IF indleder sæson søndag den 26. september kl. 16:00 på udebane mod AKS Falcon. Dernæst følger BMS Herlev på hjemmebane den 2. oktober og BK Amager på udebane den 16. oktober.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.