Præsentationen af de 5 hold i Kvindebasketligaen fortsætter og det 4. hold er klar til at blive præsenteret og der er ingen andre end de danske mestre for 2020/21 BMS Herlev, nu uden Wolfpack, da det ikke længere er en del af holdnavnet.

I forhold til sidste sæson er det et noget anderledes BMS Herlev man skal vænne sig til. 6 spillere har forladt holdet enten for at tage på College eller skiftet til andre klubber i Kvindebasketligaen og endelig er Laura Ziegler skiftet til svenske EOS Lund.

Kia Fisker er nu den ældste spiller i truppen på bare 26 år og skal være med til at og skal sammen med anfører Ellen Iversen, på bare 23 år, være med til at støtte og udvikle den meget unge spillertrup. Af andre profiler skal også nævnes Emilie Gudmand samt holdets canadiske spiller Brittney Thibeaux.

Om sig selv siger BMS Herlev følgende:
Forventning og målsætning: Vi forventer en fed sæson med en masse kamp fuld af høj intensitet. Vi håber på fede set-up’s til kampene, så både spillere og tilskuere får en super oplevelse! Vi vil gøre alt hvad vi kan for at få mange tilskuere i hallen!

Damekampe der ender 57-52 og lignende cifre, er stort set altid meget lidt underholdende, så det vil vi forsøge at undgå.

Falcon og BK Amager er klare favoritter til at kæmpe om guldet, hvorefter Abyhøj IF, Sisu og os selv skal kæmpe om de sidste 2 slutspilspladser. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at få fingrene i én af de pladser!

Hvad kan tilskuerne forvente i kampene i KBL: Man kan forvente underholdende basketball, og vi er helt sikre på at ingen kommer til at kede sig når vi er på banen.

Vi er unge, dygtige og så er det os der er de Danske Mestre!

BMS Herlev indleder sæson lørdag den 25. september kl. 16:00 på udebane mod BK Amager i Amagerhallen. Dernæst venter endnu en udebanekamp mod Aabyhøj IF den 2. oktober inden holdet den 13. oktober kan præsenteres for hjemmepublikummet i UCC Hallen når SISU kommer på besøg.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.