Aabyhøj IF har offentliggjort deres hold til KBL 2023/24 og holdet er næsten identisk med det hold som vandt bronze i sidste sæson.

Coach: Fie Husted Nordby
Ass. coach: Sophie Tindal Wich
Ass. coach: Ida Mark Krogh
Anfører: Camilla Lind Christiansen og Sophie Kjems-Krognos
Profile: Is`s is a team thing…..

Spillere der har forladt holdet:
Suzan Sisman fik tilbudt scholarship til McCook College i Nebraska, og er taget på eventyr. Vi ved, at Suzan kommer til at klare det så godt, og vi glæder os til at se hende i de grønne farver igen en dag.

Forventning og målsætning til sæsonen:
Med undtagelse af Suzan, så er det samme hold, som vi havde sidste år. Vi havde en sæson, som gik noget bedre end forventet, og vi fik hevet nogle tiltrængte sejre hjem. Målet i år er at fortsætte vores egen udviklingskurve, som sidste år, med få svipsere, var opadgående fra august til april. Vi har masser at arbejde på, men også masser der lykkes, og vi bliver bedre og bedre til at finde hinanden på banen. Vi arbejder meget med at læse spillet og tage, hvad vi får, og det fortsætter vi med. Hvordan vi ender er ikke til at sige. Vi bruger heller ikke i år energi på, hvordan de andre hold ser ud, men holder fokus på de ting, vi selv styrer. Derfor ved vi heller ikke, hvordan vi på papiret ser ud i forhold til de andre. Og sidste år løj papiret flere gange, så vi går endnu engang efter så mange sejre som muligt.

Hvad kan tilskuerne forvente i Åbyhallen?
I hvert fald ikke gæstfrihed 🙂 Tilskuere til vores kampe, hjemme og ude, kan forvente, at vi i hver eneste kamp arbejder benhårdt. Vi ved, at der ikke bliver nogle lette sejre, og derfor træner og spiller vi også med høj intensitet, så vi forhåbentlig kan stå distancen, når kampene skal afgøres. Derudover arbejder vi på at spille klogt basket, og det er selvfølgelig en smagssag, men det synes vi selv er fedt at se på. Når det er sagt, så er det en ung liga, hele vejen rundt, på alle hold, så alt kan ske, og det er jo i sig selv værd at tage i hallen for. Sidste år havde vi tre kampe på hjemmebane, som blev afgjort i overtid, så vi kan i hvert fald love spænding!

Er der gratis adgang til holdets kampe i Aabyhallen?
Ja det er der, så ingen undskyldning for ikke at komme og se holdet spille på hjemmebane.

Aabyhøj IF starter sæsonen søndag den 24. september hvor holdet kl. 16:00 spiller mod SISU på udebane.

Du kan se hele holdets kampprogram ved at klikke her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *