Lørdagens topopgør mellem BK Amager og AKS Falcon måtte som bekendt aflyses på grund af Covid-19 så runden bød kun på en enkelt kamp. Her sejrede SISU ganske overbevisende over BMS Herlev med 90-67.

Denne uges runder, som er den næstsidste inden julepausen, byder på 2 kampe. AKS Falcon får besøg af SISU og Aabyhøj IF skal en tur til Amagerhallen for at spille mod BK Amager som forhåbentlig er ovenpå igen efter deres smitte med Covid-19. Endelig er BMS Herlev oversidder.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sit bud på de 2 kampe.

AKS Falcon – SISU fredag den 3. december kl. 19:00 i Bülowsvejhallen

Med SISU`s sejr søndag eftermiddag over BMS Herlev satte holdet sig på 3. pladsen og en sejr over AKS Falcon vil holdet komme á point med BK Amager på 2. pladsen. Men dagens modstander fra AKS har endnu ikke tabt en kamp i denne sæson og kan også vise sig at være en for stor mundfuld for det unge SISU hold.

AKS Falcon må uanset SISU præstationer indtil videre i sæsonen være storfavorit og jeg tror også at kampen ender med en sikker sejr til hjemmeholdet. 

Forhåbentligt vil der være rigtig mange tilskuer til kampen og de vil også se en kamp mellem 2 af de spillere som scorer rigtig mange point. Emelie Hesseldal snitter 18,3 point pr. kamp mens gæsternes Asta Blauenfeldt fører topscorerlisten med 23,7 pr. kamp. Caroline Wich fra Aabyhøj IF placerer sig mellem de 2 med 22,0 point pr. kamp.

De 2 hold har tidligere mødt hinanden én gang i løbet af sæsonen og er vandt AKS med 78-70. 

BK Amager – Aabyhøj IF lørdag den 4. december kl. 14:30 i Amagerhallen

En vigtig kamp for begge hold. BK Amager skal vinde for at holde trit med AKS Falcon i toppen af tabellen og Aabyhøj IF skal vinde for at holde fast i den livsvigtige 4. plads der giver adgang til slutspillet.

BK Amager må være sulten efter at komme i kamp men spørgsmålet er hvordan Covin-19 har sat sit præg i spillertruppen. Kan det give bagslag at holdet måske ikke har kunnet træne optimalt de sidste 2 uger?

Gæsterne fra Aaby fik sat masser af point (73) på tavlen i holdets senest kampe mod BMS Herlev. Til gengæld var forsvaret vist ikke rigtig komme med til Herlev, da holdet lukkede hele 118 point ind. Så Aaby skal have gang i forsvaret igen for at have en chance for at vinde kampen. 

Sidst de 2 hold mødtes (også i Amagerhallen) vandt BKA med 86-55 og jeg tror at BKA tager sejren igen, dog ikke med så store cifre.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.