2 kampe blev der spilles i den forgangne weekend og mest iøjefaldende var den høje score i kampen mellem BMS Herlev og Aabyhøj IF. Hjemmeholdet, som nu for alvor er begyndt af vise mesterskabstakterne fra sidste sæson, vandt med hele 118-73. Topscorer for BMS Herlev blev Emelie Gudman Larsen med 30 point og 6 andre spillere scorede også 10 point eller mere. I rundens anden kamp vandt BK Amager på udebane over SISU med 76-65.

I den kommende runde er det Aabyhøj IF der sidder over, og ellers byder runden på topopgør mellem BK Amager og AKS Falcon og endelig bliver det spændende at se om SISU kan besejre BMS Herlev i en direkte kamp om 3. pladsen.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sit bud på de 2 kampe.

BK Amager – AKS Falcon lørdag den 27. november kl. 14:30 i Amagerhallen

En topopgør som forhåbentlig trækker rigtig mange tilskuer til. Som stillingen lige nu ligner det at det bliver BK Amager og AKS Falcon der skal kæmpe op 1. pladsen i grundserien og derved en langt roligere vej mod DM-finalerne. Gæsterne fra AKS Falcon har vunde alle holdets 5 kampe indtil videre mens BKA allerede har tabt 2 kampe heraf en af dem til netop AKS. Så en sejr til gæsterne vil slå et hul på 6 point ned til BKA og derved kan holdet være godt på vej med at sikre sig 1. pladsen i grundserien.

Men intet er som sagt afgjort for de 4×10 minutter er spillet og hvis BKA skal gå fra kampen med en sejr, så skal de have styr på den helt store profil fra AKS, Emilie Hesseldal. Emilie snitter i holdets 5 kampe 18,3 point pr. kamp og tager 19 rebounds. Så hjemmeholdets stærke insidespiller Rikke Fabricius skal i arbejdstøjet og gøre det svært for Emilie Hesseldal at dominere så meget som hun gør. Lykkes det, kan det være en stor hjælp for BKA og være medvirkende til sejren.

Ellers er der jo masser af andre profiler på begge hold. BKA har både Ena Viso og Ida Preetzmann som på en god dag giver rigtige mange pointgivende afleveringer til de øvrige holdet. For gæsterne skal man specielt lægge mærke til Gritt Ryder, men også Þóra Kristín Jónsdóttir er blevet stærkere kamp for kamp. Det vides dog ikke om Gritt Ryder er med i lørdagens kamp da hun blev skadet i forbindelse med deltagelse på landsholdet.

Jeg tror det bliver en tæt kamp, men AKS Falcon tager det længste strå i kraft at Emelie Hesseldal og viljen til at slå BKA for 2. gang i denne sæson.

SISU – BMS Herlev søndag den 28. november kl. 16:00 i Gentoftehallen

En vigtig kamp for begge hold i bestræbelser for at nå 3. pladsen i grundserien. Begge hold har indtil videre i sæsonen hver vundet 2 kampe inden dagens kamp. BMS Herlev har en opadgående formkurve efter sejre i deres 2 seneste kamp over Aabyhøj IF og BK Amager. SISU har tabt deres 2 senest kampe mod henholdsvis BK Amager og AKS Falcon men har alligevel været et dejligt positivt pust i denne sæson.

Og hvem vinder så dagens kamp. SISU skal i gang igen og hvis BMS Herlev spiller som de gjorde mod Aabyhøj IF og scorer mange point, vil det give SISU mulighed for at løbe med således at de også scorer mange point. Bliver det en kamp med mange point så tror jeg at BMS Herlev vinder kampen. Godt nok har SISU topscoren fra KBL på holdet, men Asta Blauenfeldts mange point kan ikke gøre det alene for SISU. Asta snitter indtil videre i denne sæson 24,6 point pr. kamp.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.