Efter en 14 dages pause på grund af landsholdets 2 EM-kval kampe mod henholdsvis Østrig og Rusland er det igen blevet tid for at have fokus på KBL. 2 kampe er på menuen lørdag og søndag og Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sit bud på de 2 kampe.

BMS Herlev – Aabyhøj IF lørdag den 20. november kl. 15:00 i Herlevhallen

BMS Herlev fik sæsonens først sejr da man besejrede BK Amager med 84-78 i holdets sidste kamp inden landsholdspausen. Gæsterne fra Aabyhøj IF tabte sin seneste kamp på hjemmebane mod AKS Falcon med 56-66 så det hold der taber i dagens kamp vil være alene på sidstepladsen i stillingen.

I kraft af hjemmeholdets seneste sejr og hjemmebanefordelen må værterne anses som favorit men man skal absolut ikke undervurdere de grønne fra Aaby der på en god dag kan drille alle de øvrige hold i KBL.

BMS Herlev har med al sandsynlighed brugt pausen til at få Brittney Thibeaux spillet endnu mere ind på holdet og det kan være stærkt medvirkende til at sejren tipper over til deres side.

SISU – BK Amager søndag den 21. november kl. 16:00 i Gentoftehallen

Var BK Amager`s nederlag til BMS Herlev en enlig svale eller kan SISU gøre tingene værre for gæsterne. BKA er nødsaget til at vinde hvis holdet skal holde trit med AKS Falcon i toppen af rækken. En sejr til SISU vil betyde at holdet lukket hullet op til 2. pladsen som BKA sidder på lige nu.

Det bliver en tæt kamp om spændende bliver det også om SISU`s Asta Blauenfeldt, der for øvrigt fik landsholdsdebut mod Østrig, kan blive ved med at være en scoringsmaskine for hjemmeholdet. Asta er den mest scorende i KBL lige nu hvor hun snitter 26,3 point pr. kamp.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.