Efter en pause på grund af efterårsferien er KBL nu tilbage på fuld styrke og fra fredag og 6 dage frem skal der spilles 4 kampe. 3 af de 5 hold (AKS Falcon, Aabyhøj IF og BMS Herlev) skal i ilden 2 gang, mens SISU og BK Amager nøjes med en enkelt kamp.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sit bud på de 4 kampe.

AKS Falcon – BMS Herlev fredag den 29. oktober kl. 19:00 Bülowsvejhallen

AKS Falcon er det eneste hold i rækken med maksimumspoint og alt andet en en sejr til i fredagens kamp vil være en kæmpe overraskelse. Hjemmeholdet vil muligvis spare nogle af deres mange profiler men selvom de gør det er holdet så tilpas bredt at det ikke burde betyde noget.

Mestrene fra BMS Herlev er fortsat på jagt efter sæsonens først point. Det blvier dog ikke i denne kamp selvom holdet nu har fået spilletilladelsen til Brittney Thiebeaux på plads. I Brittney første kamp i KBL blev det på lige under29 minutter til 10 point og 15 rebounds.

En kamp i kampen kunne blive kampen om rebounds hvor Emilie Hesseldal fra AKS også byder ind. Emilie er KBL`s bedste rebounder og snitter 18,7 rebounds pr. kamp.

Aabyhøj IF – SISU lørdag den 30. oktober kl. 14:00 i Aabyhallen

Et meget interessant opgør hvor begge hold efter 3 spillet kampe i grundserien begge har 1 sejr og 2 nederlag. Jeg tror på en meget lige og tæt kamp der kan gå begge veje hvor hjemmebanefordel måske kan få det til at tippe over til en sejr til Aaby.

Hvis SISU skal vinde så skal holdet formå at holde Caroline Tindal Wich nede. Hjemmeholdets stjerne scorer både mange point og tager mage rebounds. Lykkes gæsterne fra København med det, er første delmål i hus og så skal KBL`s pointscorer Asta Blauenfeldt fortsætte med et hælde point i kurven hvor det indtil nu er blevet til 25,3 point pr. kamp. Har Asta en stille dag på pointkontoret, ja så er vejen måske banet for en sejr til hjemmeholdet.

Aabyhøj IF – AKS Falcon onsdag den 3. november kl. 19:00 i Aabyhallen

Blot 5 dage efter kampen mod SISU er Aabyhøj igen i kamp, denne gang hvor AKS Falcon kommer på besøg Også gæsterne var i kamp fredag aften mod BMS Herlev.

Så det store spørgsmål er naturligvis om begge hold er kommet igennem disse kampe uden skader til nogle af spillerne.

Jeg forventer at AKS Falcon hurtigt vil sætte sig på kampen og skaffe sig et forspring der gør at de kan spille bredt i det meste af kampen. Værterne fra Aaby kan spille frit da nok ingen forventer at de kan slå topholdet. Så det kan måske blive en seværdig kamp hvor Aaby vil hænge på længe hvis ikke AKS er 100% koncentreret om opgaven. Men vinde det gør hjemmeholdet nok ikke.

BMS Herlev – BK Amager onsdag den 3. november kl. 19:00 i UCC Hallen

Gæsterne fra BKA har ikke været i kamp siden 16. oktober hvor Aabyhøj IF blev slået med næsten 30 point. BMS Herlev var i kamp fredag aften mod AKS Falcon så spørgsmålet er jo om den lange pause til gæsterne betyder at der lige er noget rust der skal af kroppen inden man er i fulde omdrejninger igen eller om holdet bare komme blæsende ud.

De 2 hold spillede mod hinanden i 1. runde og her vandt BK Amager med 73-62. Nu er hjemmeholdet blevet forstærket med deres canadiske spiller og hvilken betydning vil det få?

Jeg forventer en rimelig tæt kamp igen, hvor BKA nok vil trække det længste strå, men det kan blive tæt om måske kommer sæsonens 2 første point på tavlen til BMSH Herlev.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.