Grundspillet i KBL er afviklet og nu er det semifinaletid.

Tirsdag og onsdag i denne uge afvikles kamp 1 i de 2 semifinaleserier. De 2 serier spilles bedst á 3 kampe og allerede i den kommende weekend spilles kamp 2.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer her med sine bud midtugens 2 semifinaler:

AKS Falcon – Aabyhøj IF tirsdag den 21. marts kl. 19:30 i Bülowsvejhallen

Aabyhøj er det eneste hold der har besejret AKS Falcon i denne her sæson og det må give de grønne håb. Men er at grundspil og noget andet er slutspil. 

AKS må uden tvivl være favoritter i denne serie og ligner ikke et hold der kan løbe ind i 2 nederlag mod Aabyhøj.  Selvom Aaby er blevet bedre og bedre i slutningen af grundspillet så vinder AKS kamp 1 og stiller sig selv i den bedst mulige position inden kamp 2 som spilles søndag eftermiddag i Aabyhallen.

BMS Herlev – BK Amager onsdag den 22. marts kl. 19:00 i Amagerhallen

Denne serie kan blive en gyser. I de 4 opgør som de 2 hold har spillet mod hinanden i grundspillet er det blevet til 2 sejre hver. Senest vandt BKA dog med 92-60 i den sidste kamp i grundspillet, men en årsag til det store nederlag for BMS Herlev kunne være at holdet nogle dage forinden havde tabt pokalfinalen til Høbas.

BMS Herlev må være sultne efter at bevise at 2. pladsen i grundspillet gør dem til favoritter i denne semifinaleserie. Men omvendt må BKA for alvor have troen på at “vi slog dem sidst” så det gør vi da også igen.

Jeg tror at BKA kan levere en overraskelse i onsdagens opgør, men det bliver tæt og serien kan meget vel afgøres i 3 kampe.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *