De danske mestre fra AKS Falcon har netop offentliggjort det hold som skal forsvare guldmedaljerne fra sidste sæson.

Coach: Jesper Krone
Ass. coach: Turi Høgh
Anfører: Elisabeth Brynaa Hansen og Josephine Tullin
Profiler: Elisabeth Brynaa Hansen, Nikoline Sandbäck, Þóra Kristín Jónsdóttir og Taylor Gleason

Nye spillere på holdet: Taylor Gleason (G), Clara Madsen (C), Kirstine Næsborg (SF), Svea Jensen (PG) og Ida Laulund (SF)

Spillere der har forladt holdet: Emilie Hesseldal (stoppet), Grit Ryder (Høbas), Signe Bang (College – USA) og Marie Louise Blyme (stoppet)

Forventning og målsætning til sæsonen: Efter afgangen af flere erfarne profiler, kan vi ikke forvente at gå igennem en hel sæson og kun tabe en kamp. Vi forventer en mere jævnbyrdig liga, med mange tætte og dramatiske kampe, men vores ambitioner er igen at spille med om Danmarksmesterskabet og pokalmesterskabet. Samtidig er det vigtigt for os at fastholde så mange spillere som muligt, så længe som muligt og give de mange ungdomsspillere i Falcon nogle gode oplevelser i forbindelse med vores hjemmekampe. Forhåbentligt kan det være med til, at få dem til at drømme om at spille i Kvindebasketligaen på sigt.

Hvad kan tilskuerne forvente når de ser holdet spille: Et hold der vil spille i højt tempo, og levere underholdende basketball med masser af boldbevægelse, flotte tekniske detaljer og aggressivt forsvar. Derudover håber vi selvfølgelig at kunne bevare den gode stemning der var i Bülowsvejhallen sidste sæson, hvor vi endte med et tilskuergennemsnit på 236 tilskuere per kamp.

Du kan se den komplette roster for AKS Falcon ved at klikke her.

AKS Falcon starter sæsonen den 17. september kl. 17:15 hvor holder møder BK Amager på udebane.

Du kan se det fulde kampprogram for AKS Falcon ved at klikke her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *