Som det første af de 5 hold i KBL 2022/23 har BMS Herlev sit hold på plads. Holdet har sagt farvel til 7 og goddag til 5 nye spillere og samtidigt er der også skiftet ud på trænerposten hvor Miguel López Ventosa har erstattet Jesper Lundin.

Coach: Miguel López Ventosa
Ass. coach: Kimberly Martin
Anfører: Ellen Iversen
Profiler: Mariam Hannoun, Ellen Iversen, Kia Fisker, Bianca Richter Braikia og Emilie Gudmand

Nye spillere på holdet: Mariam Hannoun (PG), Elisa Mehyar (C), Signe Christoffersen (SG), Kamillle Henriksen (F) og Esra Bekirovski (SG)

Spillere der har forladt holdet: Natascha Pedersen (stoppet), Karoline Lundin (Alvik Basket – Sverige), Tami Jakobsen (stoppet), Alberte Frisch (College – USA), Josefine Reumert (College – USA), Brittney Thibeaux (Liffey Celtics – Irland) og Isabella Palmquist (BK Amager)

Forventninger og målsætninger for sæsonen: Vi har mange unge spillere på vores kvindebasketligahold, så det vil være udvikling der vil være fokuspunktet. Vi har skiftet mange spillere ud op til sæsonen, men har formået at holde på den centrale stamme på holdet. Oven i det, har vi hentet Mariam Hannoun til, fra den bedste israelske række. Hende glæder vi os virkelig til at se hvad hun kan tilføre holdet, i form af veteran presence og lederskab.

Det er svært at sige på forhånd hvad det kan blive til resultatmæssigt, med så ungt et hold. Men vi håber at kunne matche sidste års resultater.

Hvad kan tilskuerne forvente når de ser holdet spille: Hvad man altid kan forvente af BMS Herlev – Tempo og underholdende basketball.

Du kan se den komplette roster for BMS Herlev ved at klikke her.

BMS Herlev starter sæsonen den 25. september kl. 14:00 hvor holder møder Aabyhøj IF på udebane.

Du kan se det fulde kampprogram for BMS Herlev ved at klikke her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *