Med en sejr på 63-53 i lørdagens DM-Finale 2 i Skovlundehallen bragte AKS Falcon sig foran 2-0 i kampe med BMS Herlev og kan nu med sejr i kamp 3 som spilles torsdag den 20. april kl. 19:00 i Bülowsvejhallen, blive danske mestre 2022/23.

Efter det store nederlag til BMS Herlev i kamp var det ventet at hjemmeholdet kom ud til dagens kamp for at bevise noget dels overfor sig selv og tilskuerne i Skovlundehallen. Og det var da også et godt kæmpende hjemmehold der kunne kigge tilbage på en god indsat i 1. periode som man vandt med 19-18.

Det gode spil fortsat også i 2. periode som man vandt med 18-15 og derved var man foran efter de første 20 minutter med 37-33 og kampen var stadigvæk helt åben.

Også i 3. periode gik det hjemmeholdets vej der formåede at dække godt forsvar så AKS ikke fik scorede før efter 7 minutter perioden og på det tidspunkt var hjemmeholdet foran med 45-33. Scoringen fik tændt AKS som løb et 10-0 i kurven i resten af perioden og derved kunne de gå indtil de sidste 10 minutter foran  46-54.

De sidste 10 minutter var meget taktisk præget og med 4 minutter tilbage af kampen var der kun 4 point mellem de 2 hold. Men BMS Herlev kom ikke tættere og i slutminutterne fik gæsterne lukket kampen således at man nu har sikret sig 3 matchbolde i kampen om DM-Guldet.

Topscorer i dagens kamp blev for BMS Herlev Emilie Gudmand Larsen med 15 point. Det samme lavede Elisabeth Brynaa for AKS Falcon.

Du kan se alle stats fra dagens kamp ved at klikke her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *