Lørdag eftermiddag spilles kamp 2 i begge semifinaleserier og for BMS Herlev og SISU er der kun én ting der tæller. Begge hold skal nemlig vinde for at tvinge deres respektive serier ud i en 3. og alt afgørende kamp om at komme i DM-finalen.

Kvindebasketligaens “ekspert” Jan Gjettermann kommer med sit bud på de 2 kampe.

BMS Herlev – AKS Falcon lørdag den 2. april kl. 14:00 i Herlevhallen

Hjemmeholdet var overraskende godt med gennem hele kamp 1 og slap fra kampen med det nederlag på 70-57. Dette til trods for at holdet var uden sin anføre Ellen Iversen der var syg. Kampen blev reelt afgjort da AKS i slutningen af 3. og starten af 4. periode lavede et 14-0 run fra 43-40 til 57-40 med 4 3-points scoringer og en 2-pointer. BMS Herlev fik heldigvis standset blødningen og spillede lige op med hjemmeholdet i resten af kampen.

Til lørdagens kamp burde hjemmeholdet havde deres anfører med igen og kan man spille på samme niveau som i kamp 1 lurer overraskelsen måske. Men gæsterne fra AKS er klart det bedste hold i KBL og kan med deres brede trup stå imod meget, så jeg forventer ikke en overraskelse men at AKS også vinder kamp 2 med 10-15 point og kvalificerer sig til DM-finalerne.

SISU – BK Amager lørdag den 2. april kl. 16:15 i Gentoftehallen

I en kamp der svingede rigtigt meget vandt BK Amager med 81-57 over SISU i kamp i. Gæsterne fra Gentofte var foran med 11 point i løbet af kampen men var også bagud med 30 point på et tidspunkt.

SISU skal vinde kampen og skal spille mere stabilt hvis det skal lykkes. Det kan SISU godt men spørgsmålet er om man kan det i alle 40 minutter. I mine øjne er BKA favorit i kampen men SISU er ikke uden chance. Jeg tror det bliver tæt, men går med en kneben sejr til gæsterne, som derved bliver klar til kampen om DM-guldet.

Foto er venligst udlånt af: Foto: Mikkel Bo Rasmussen / 1st Down Photo (@1stdownphoto)

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.