Det sidste af de 5 hold i årets KBL der præsenteres er AKS Falcon. som er et samarbejde mellem Ajax København Sportsgymnasium (AKS) og Falcon Basketball.

Ganske naturligt fordi det er et nyt hold i KBL er der både nye trænere og spillere på holdet selvom mange af spillere allerede har spillet basket på højeste plan gennem flere sæsoner. Holdet skal ledes af Jesper Krone som kommer til fra Hørsholm 79ers sammen med Turi Høgh som er ass. coach. Også Taylor Gleason, der også har spillet i det der den gang hed Dameligaen, er med på bænken.

På rosteren er det næsten kun kendte spillernavne der dukker op, men som holdet har meldt ud vil man også satse på egne talenter fra Falcon. Derfor er det også glædeligt at der allerede her i sæson 1, er fundet plads til egne talenter. Der er ingen tvivl om at AKS Falcon har et godt hold og skal vi bare nævne nogle af deres profiler, så kommer man ikke udenom anfører Gritt Ryder som også er kommet til fra Hørsholm 79ers. Emilie Hesseldal er skiftet fra BMS Herlev Wolfpack også så er Elisabeth Brynaa vendt hjem til Frederiksberg igen. Også islandske Thora Jonsdottir skal man holde et vågent øje med.

AKS Falcon siger selv om sæsonen:
Forventning og målsætning: Vi forventer at etablere os som et stærkt hold, men også et hold hvor vi skal indarbejde de unge spillere og give dem noget erfaring. Målsætningen er at levere god basket, kæmpe med om medaljer og have det sjovt på rejsen.

Hvad kan tilskuerne forvente i kampene i KBL: De kan forvente at se tempofyldt spil med meget boldbevægelse, masser af intensitet og nogle dygtige og uselviske individuelle spillere.

AKS starter sæsonen på søndag den 25. september kl. 16:00 hvor Aabyhøj IF kommer på besøg i Bülowsvejhallen. Dernæst følger en hjemmekamp mod BK Amager den 14. oktober inden holdet den 17. oktober spiller sin første udebane kamp mod SISU i Gentoftehallen.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.